Samantha Rijsdijk

Book a call with me:

Social media cursus

Wil jij beginnen met socials? Maar heb je geen idee hoe je dit het beste kunt aanpakken? Dan is deze cursus echt iets voor jou.


In 1,5 uur leg ik je uit hoe de socials werken, welke je het beste kunt inzetten voor jou doelgroep en hoe je hier dan ook optimaal gebruik van kunt maken.

intake gesprek

Heb je interesse in mijn diensten? boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

9 spar sessies pakket

Je zit vol met ideeën maar je komt er niet uit hoe nu verder. Dan zijn de spar sessie dagen echt iets voor jou, ik luister en schrijf, en jij barst los over al je ideeën en struggles daaromheen. Daarna vat ik alles samen en gaan we dieper in op alles wat je zojuist aan mijn verteld heb.

We kijken samen naar wie jij bent, wat je wil uitstralen en hoe je dit gaat brengen.
Ook stel ik een hoop vragen om in kaart te brengen wat het beste bij jou en je bedrijf past.

Dit doen we allemaal in een online sessie van 45 minuten. Na dit gesprek, maak ik een evaluatie bon, deze stuur ik naar je toe zodat je dit altijd kunt terug lezen om weer wat energie te krijgen en verder kan met je core business!

Orienterend gesprek

Je hebt interesse maar bent er nog niet helemaal zeker van. Schrijf al je vragen op, en boek een kennismaking. Zo zien we elkaar tijdens een online koffietje, en kun jij alles vragen om de juiste beslissing te nemen.

Juridische ondersteuning

Heb je een geschil of andere juridische zaak die je met mij wil bespreken?
Boek dan in deze agenda.

Zet alvast in het opmerkingen veld tijdens het boeken waar het om gaat, zo kan ik mij alvast voorbereiden. Heb je erg veel documentatie voor mij? mail dit dan gerust alvast naar mijn email adres, en zet in het onderwerp duidelijk waar het omgaat.

wordpress cursus

Wil je beginnen met wordpress of ben je begonnen maar kom je er niet uit, en zijn al die youtube filmpjes niks voor jou.

Dan heb ik een mooi aanbod, waarin we 1 op 1 ingaan op hoe wordpress nou eigenlijk werkt. Daarnaast geef ik je handige tips en tricks.


Advies gesprek

Nieuwe doelen stellen. Even een kritische kijk op jou business. En samen een geweldig plan maken om jou bedrijf te kunnen laten groeien.


in dit gesprek vraag ik je een uur lang van alles over jou en je onderneming. Aan de hand van dit gesprek maak ik een spetterend plan waarmee jij weer duidelijk hebt wat je doelen zijn en hoe je die kunt bereiken.


Lets go!